Ще більше сиру !

Обожнюєте сир? Жити не можете без всіляких смачнючих крем – супчиків? Часами граєтесь у вегетаріанців? Не любите страви, у яких багато інгредієнтів? Тоді нехай цей крихітний tutorial як приготувати сирну крем – зупку стане вам у пригоді !

Інгредієнти:
– свіжа картопелька (4-5 шт.)
– морквинки (2 шт.)
– біла цибуля (1 шт.)
– плавлені сирки (2 шт.)
– зелень
– сіль
– перець
– лавровий лист

Приготування:
Очищуєте від шкірочки все, що очищується (обережно, не поріжте пальчики !). Берете добрий баняк, ллєте туди води, солите, перчите, кидаєте лаврового листка (все за смаком) і чекаєте поки це все діло закипить. А тим часом картоплини ріжете кубиками середніх розмірів, цибулинку на дрібнесенькі кубички (які тільки зможете крихітні, на такі і ріжте), морквини трете на тоненькій тертці (та, що для корейської моркви). Етап нарізання/очищення пройдено ! Далі Вам потрібно розігріти сковорідку з рослинною олією (яка вам більш до вподоби), кинути туди цибулинки і просмажити до появи золотистого кольору. Якщо колір з’явився – кидаєте туди ж морквин, накриваєте кришкою, час від часу помішуєте. Поки на сковорідці морквинки з цибулькою смажаться – тушаться, до каструлі з кип’ячою водою кидайте картоплю ! Готовність моркви можна легко розпізнати за її м’якістю. М’якенька? Кидайте вміст сковорідки до картоплі, помішайте, накрийте кришкою і чекайте моменту, коли картопля дійде до готовності (тицьніть в неї зубочисткою). Коли ви впевнені, що картопля готова – кидайте плавлені сирки і інтенсивно розмішуйте до повного розчинення. Після – прокип’ятіть це все діло дві хвилинки, киньте зелені (яку ви любите за смаком). Цю всю суміш завантажте в блендер, подрібніть, і вуаля, зупка сирна готова !

IMG_20151115_135928
ось яка смакота виходить у мене

Смачного !

P.S. Я ще ну дуже люблю оцю спецію “хмелі – сунелі” (тільки не переборщіть), і готова зупка прекрасно смакує із білими грінками

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s